Kezelje szerződéseit átláthatóan

A Treaty elektronikus szerződésnyilvántartó segítségével szerződéseit egy egységes rendszerben, strukturáltan, a teljes életszakaszokat átölelően kezelheti.

Több, mint nyilvántartás

Az átfogó jogosultságkezelésnek köszönhetően biztos lehet benne, hogy mindenki mindig csak azt a verziót és dokumentumot láthatja, amire felhatalmazással rendelkezik. Nem kell bajlódnia a közzététellel sem, jelölje meg a végleges dokumentumot és a többit bízza a Treaty automatikus publikáló moduljára.

Szerződés nyilvántartás
Egyediség és rugalmasság

A rendszer struktúrája és felépítése a felhasználó egyedi igényei alapján saját szervezetre szabható.

Azonnali rendelkezésre állás

A dokumentum- és szerződéstár funkció biztosítja, hogy bármikor és bárhol kéznél legyenek a szükséges iratok és az abban szereplő információk.

Naprakész verziók

A verziókövetés segítségével a munkatársak mindig az aktuális, naprakész verziókat látják.

Határidő kezelés

A rendszerben lehetőség van határidőket szabni, melyek a beállításoknak megfelelően figyelmeztetnek a lejárati idők közeledtére.

Szerződés sablonok

A beépített szerződés sablonok használatával percek alatt elkészítheti a tipizált szerződéseket, legyen szó egyedi vagy tömeges szerződés generálásáról.

Komplex jogosultságkezelés

A mindenre kiterjedő jogosultságkezelés lehetővé teszi, hogy valamennyi kapcsolódó szervezetével közösen kezelje az adatokat, biztosítva azt, hogy mindenki csak ahhoz a területhez férjen hozzá, amihez felhatalmazással rendelkezik.

Publikálás

A közzétételre szánt dokumentumok a rendszerből egy kattintással publikálhatók a beállított weboldalra.

Kiknek jelent segítséget a Treaty ?

A Treaty mindazon szervezetnek megoldást jelent, akinél elkülönül az előkészítő, a véleményező és a jóváhagyó szerep, mivel a nyilvántartó segítségével bárki, bárhonnan a jogosultságának megfelelve kezelheti és dolgozhat a szervezet dokumentumaival. Így különösen ajánljuk polgármesteri hivataloknak, önkormányzatoknak, önkormányzati cégeknek, kis- és középvállalkozásoknak. Továbbá az automatikus publikációnak köszönhetően a kötelező közzétételek sem maradnak el, biztos lehet benne, hogy mindig az aktuális, érvényes dokumentumok kerülnek nyilvánosságra. Ezért is támogatja hatékonyan a Treaty a közfeladatot ellátó szerveket.

vallalatok

Vállalatok

Egy vállalat számára, legyen bármilyen kicsi vagy nagy, a sikerhez elengedhetetlen a hatékony, pontos munkavégzés. Az információknak bárhol és bármikor rendelkezésre kell állniuk, a feladatokat a kiszabott határidőre kell elvégezni. A Treatyben mindez nyomon követhető, azonnal rendelkezésre állnak a szükséges adatok, az egyes folyamatokhoz kapcsolt határidők pedig segítenek időre teljesíteni a feladatokat.

polgarmesteri hivatalok

Hivatalok és önkormányzatok

A hivatalok, önkormányzatok és önkormányzati cégek jellegüknél fogva jól strukturált, elkülönült feladat- és szerepkörök szerint működnek. Az áltátható folyamatok és a gördülékeny ügyintézés érdekében biztosítani kell a feladat végzők számára, hogy rendelkezésükre álljanak a szükséges dokumentumok, méghozzá ott és akkor, amikor erre igény van. A Treaty ezen túlmenően biztosítja azt is, hogy a közzéteendő információk, a közzétételi listák aktuálisak és naprakészek legyenek.

Miért a Treaty ?

ralatas-mindenre

Megbízható

A határidő figyelmeztetésnek köszönhetően mindig időben rendelkezésre állnak a szükséges dokumentumok. Nincs több késés, kellemetlen pillanat a hiányzó vagy hiányos szerződések miatt. Nem csúsznak a teljesítések, nem maradhatnak el az elvégzendő feladatok.

Biztonságos

A komplex jogosultság kezelés lehetővé teszi, hogy mindenki csak ahhoz az információhoz férhessen hozzá, amihez felhatalmazással rendelkezik. Ugyanakkor éppen a komplex jogosultság kezelés biztosítja azt is, hogy mindenki hozzáférhessen a számára szükséges és megismerhető dokumentumhoz.

teljeskoru-berlemeny-nyilvantartas
naprakesz-informaciok

Átlátható

A verziókövetés használatával pontosan nyomon követhető a dokumentumok, szerződések életútja. Így mindenki az aktuális, érvényben lévő példányt, szövegezést láthatja.

Egységes

A rendszer struktúrája minden szervezet egyedi működésére szabható, ezáltal egységesen kezelhető benne valamennyi telephely, szervezeti egység összes dokumentuma, szerződése.

konnyu-kezelhetoseg
egyszeru-integraciot

Elérhető

A rendszerben vezetett dokumentumok bármikor és bárhonnan elérhetők. Elég egy internettel rendelkező eszköz, hogy azonnal pontos és naprakész információt kapjunk.

Megfelelő

Az automatikus publikáló funkciónak köszönhetően egyszerűen megfelelhet a közzétételi kötelezettségeinek, valamint weboldalának látogatói számára is publikálhat hasznos és fontos információkat.

konnyu-kezelhetoseg
egyszeru-integraciot

Jól struktúrálható, kereshető

A szerződéseket valamely jellemzőjük alapján akár csoportosítva is listázhatjuk (pl. kategóriára, partnerre, időpontra stb.). Egyedileg kialakítható szűrési feltételek megadásával a keresett dokumentum pillanatok alatt a rendelkezésünkre áll.

Könnyen kezelhető

A Treaty logikus felépítése és egyszerű, letisztult felületei lehetővé teszik, hogy a számítástechnikában nem jártas felhasználók is könnyen használni tudják a programot.

konnyu-kezelhetoseg

Ismerje meg a rendszer működését!

Kérje kollégánk segítségét!

Az űrlap elküldésével elfogadom az adatkezelési tájékoztatót.

Govern group logo
477

Ügyfél

621

Megoldás

28

Szoftver

33

Dolgozó

Copyright © 2024 Govern-Solution Kft. Minden jog fenntartva!